Walking dinner met hemels goud en zomers zwoel


 

Walking dinner:  Vr. 24 mei Sotto Wijnkelders& Proeflounge

Inloop vanaf 18.30u.  Aanvang: 19.00u.

Adres:  Stationsstraat 4, 3851 NH Ermelo

 Mooi cadeau voor moeder- en/ of  vaderdag? !

Op vrijdag 24 mei bereidt Wilco van den Baar (Uw chefkok Thuis) een prachtig walking-dinner van hoogstaand niveau met oa. AA kwaliteit asperges en ander lekkers. Samen met onze mooiste wijnen een prachtig cadeau voor moeder-/ vader-dag of gewoon als vrienden of familie onder elkaar.

Wilco heeft een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland achter de rug. Enkele jaren geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen als Chefkok aan huis. Met zijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring

Tijdens het walking- dinner krijgen we bij elke gerecht twee passende wijnen om te proeven welke we het lekkerst vinden. Importeur/wijnconnaisseur Cor Stal van Corvino Wijnbeleving heeft samen met Wilco fantastische combinaties uitgezocht. De te schenken wijnen: van het betaalbare segment tot de echte top. Veel nieuwe import oa. de beroemde wijnen uit Piemonte in Italie en veel meer. De onlangs gekozen aspergewijn van het jaar ontbreekt natuurlijk ook niet! Maar we genieten niet alleen van wijn en lekker eten! Corvino Wijnbeleving is elke keer weer een feestje!

Kosten 

€ 50  voor de gerechten en 20 voor de wijn. Maar als je na afloop 3 doosjes wijn besteld krijg je deze 20 euro weer terug. En dat allemaal om mooie wijnen te promoten.

Aanmelden: vóór 14 mei a.s.

Per mail via: info@corvinowijnbeleving.nl of 06 20428903 (Cor Stal).

 

Een mooie aspergewijn uit Nederland (aspergewijn van het jaar: Bergdorpje 2017 van St Martinus) of één uit het mooie Friuli in Noord Oost Italie? (zie foto)

Andere spetterende wijnen zijn nog even een verrassing!

Drie sterrenkok Wilco van den Baar leidt u 24 mei op verzoek ook nog rond in de wijnkelder. Als u alle beroemde chateaux hoort weet u: niet alleen sterrenkok ook wijnkenner!