Authentieke en bijzondere wijnen met 3 sterren kok


Walking Dinner: Authentiek en puur met "uwchefkokthuis" Wilco van den Baar” 

 Vrijdag 15 maartInloop vanaf 18.45u.  Aanvang: 19.15u

 Adres: Stationsstraat 4, 3851 NH Ermelo

 Wat gaan we doen?

Het walking dinner heeft een 5 gangen wijn/spijs-proeverij . Bij elke gang proeven we twee authentieke mooie wijnen van kleine boeren. Die  proeven we met de bijpassende authentieke gerechten. We keuren ook welke we het lekkerst vinden. "Uw chef kok thuis" Wilco van den Baar heeft samen met importeur/wijnconnaisseur Cor Stal fantastische combinaties uitgezocht die  ook worden toegelicht. Wijn met een verhaal, kwaliteit, verantwoord, spannend en vernieuwend. Laat dat nou net de trend zijn in de wijnwereld van 2019 waar Corvino Wijnbeleving zijn missie van maakt: genieten van pure wijn en elkaar. Het wordt een echte wijnbeleving, een heus feestje!

 De te schenken wijnen: van het betaalbare segment tot de echte top. Nieuwe wijnen van kleine boeren uit Piemonte en beroemde  wijnen van topwijnmaker Clementi met Valpolicella, nieuwe jaargangen Amarone, en Ripasso. Drie nieuwe Top Etna’s. Maar ook locale druivensoorten als Lagrein, Picoliet en Refosco. Witte en rode wijnen, vele zijn biologisch.  Ook kwaliteitswijnen uit Zuid Afrika, en Frankrijk.  Maar we genieten niet alleen van wijn en lekker eten maar ook van elkaar!

Uiteraard vertellen we u deze avond de nodige wetenswaardigheden, geven wij aanbevelingen en staan professionals u te woord. Het wordt een informele avond, maar van grote gastronomische waarde gezien de diversiteit aan wijnen en de luxe gerechten bereid door Wilco van den Baar.

Nieuwe verrassende wijnen, gerechten en mensen ontmoeten, elke keer weer een feestje!

Kosten 

€ 50  voor de gerechten en 20 voor de wijn.

Aanmelden:

Per mail via: info@corvinowijnbeleving.nl of 06 20428903 (Cor Stal).

 

 

Authentieke wijnen met een verhaal zoeken van kleine wijnboeren, verantwoord, spannend en vernieuwend: deze keer is het gelukt de vorige zoektocht te overtreffen!

 Info en aanmelden: info@corvinowijnbeleving.nl en 06 20428903 (Cor Stal)

Drie sterrenkok Wilco van den Baar leidt u op verzoek ook nog rond in de wijnkelder. Als u alle beroemde chateaux hoort weet u: niet alleen sterrenkok ook wijnkenner!