Duitsland :


Wijnreis Duitsland: nu aanmelden via info@corvinowijnbeleving.nl

In 3 dagen wijn beleven. Op de mooiste (toeristische) plekjes zomaar wijn proeven.

Bij de wijnboer in de vinotheek of een proeverij buiten tussen de druivenplanten. U kunt nu zelf uw wijn selecteren. Van Rieslings tot hele mooie Pinot Noirs. Maar ook bekroonde Merlot en Shiraz(!!)

In de Vip-bus krijgt u een goede voorbereiding op het programma oa. door te proeven, te quizzen of met uw tafelgenoten te converseren. We ervaren de eerste dag wat kleur en muziek met de smaak van wijn doen... (je gelooft je eigen tong niet meer.. ) en hoe gedreven wijnmakers haast betere champagnes (Sekt meth traditionelle)  maken dan in Frankrijk zelf. 

We overnachten in een mooi middenklasse hotel en bezoeken op zaterdag het Toscane van Duitsland: de Pfalz waar we nog een aantal verrassingen voot u in petto hebben.We rijden 's avonds weer naar Nederland en zijn rond 02.00u weer terug.

Interesse? Meldt u aan via het mailadres Info@corvinowijnbeleving.nl en u ontvangt het volledige programma. We gaan met een kleine groep van ongeveer 15 mensen. Prijsindicatie rond de 199 euro 

Vooraanmelden zsm. Dan kan snel bekend worden wanneer en of de reis definitief doorgaat en wat de precieze prijs wordt.(en pas dan wordt uw keuze definitief) 

Specifieke vragen? 0620428903 (Cor Stal) of mail naar info@corvinowijnbeleving.nl