Wild- wijn & truffel dinner met chefkok en vinoloog.


 

Wild wijn dinner met "uwchefkokthuis" Wilco van den Baar” en vinoloog Eline Groenendijk

 

Inloop vanaf 19.00u.  Aanvang: 19.30u

 

 Adres: Stationsstraat 4, 3851 NH Ermelo

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de wijn/spijs-proeverij gaan we allerlei herfstsmaken zoals truffel, paddenstoelen en wild met mooie wijnen. Bij elk van de 5 gerechten twee passende wijnen om te proeven. En soms wel 3: we keuren oa. welke we het lekkerst vinden. "Uw chef kok thuis" Wilco van den Baar heeft samen met vinoloog Eline Groenendijk en importeur/wijnconnaisseur Cor Stal fantastische combinaties uitgezocht die door alle drie ook worden toegelicht. De te schenken wijnen: van het betaalbare segment tot de echte top. Import oa. de beroemde  wijnen van topwijnmaker Clementi met Valpolicella, Amarone, en Ripasso, Maar ook Rioja. Witte en rode wijnen.  Ook kwaliteitswijnen van Nederlandse wijnmakers uit Zuid Afrika, Hongarije en Frankrijk.  Maar we genieten niet alleen van wijn en lekker eten maar ook van elkaar!

Uiteraard vertellen we u deze avond de nodige wetenswaardigheden, geven wij aanbevelingen en staan professionals u te woord. Het wordt een informele avond, maar van grote gastronomische waarde gezien de diversiteit aan wijnen en de luxe gerechten bereid door Wilco van den Baar.

Nieuwe verrassende wijnen, gerechten en mensen ontmoeten. Kortom: Wijnbeleving, elke keer weer een feestje!

Kosten 

€ 50  voor de gerechten en 20 voor de wijn. Als je na afloop 3 doosjes wijn besteld krijg je deze 20 euro weer terug. En dat allemaal om mooie wijnen te promoten.

Aanmelden:

Per mail via: info@corvinowijnbeleving.nl of 06 20428903 (Cor Stal).

 

 

Vinoloog Eline Groenendijk en wijnmaker Monique Breuer

 

 

Info en aanmelden Cor Stal:  0620428903

 

 

 

 

                                                                   Wijnimporteur/eigenaar Corvino Wijnbeleving: Cor Stal