Voorjaars-wijnproeverij Vrienden Corvino:  Vr. 26 april Nijkerk: 20u.

  “De lente proeven, verrassende nieuwe wijnen- en huizen:  klein en authentiek”

Inloop vanaf 19.30u.  Aanvang: 20.00u

Adres: Brink 41 A, 3861 VA NIJKERK 

 Wat gaan we doen?

Tijdens de wijnproeverij krijgen we nieuwe wijnen en jaargangen te proeven. En bij elk gerecht twee nieuwe passende wijnen van importeur/wijnconnaisseur Cor Stal . Nieuwe import oa. uit Piemonte van La Ganghija: Nebbiolo en Barbaresco. Ook uit Piemonte  van Mustela: Jovine Langhe Bianco en Mirus (Magnum) een blend van Nebbiolo, Barbera en Pinot Nero. Van de vulkaan Etna drie nieuwe beroemde witte en rode Tornatore. Uit Verona de nieuwe Rosso Valpolicella, Ripasso en Amarone. Een koel te drinken sappige NeroSi en een verrassing  uit Friuli en nog veel meer. Maar we genieten niet alleen van wijn en eten maar ook van elkaar!

Toegang Vriendenproeverij

De vriendenproeverij is een besloten groep, maar er zijn altijd vrienden die een introducée zoeken.  Mijn vrienden van CorVino laat ik graag  iets van de passie voor wijn ervaren en proeven. Maar ook genieten van elkaar. Kortom: Wijnbeleving, elke keer weer een feestje!

Kosten 

De vrienden dragen bij aan de kosten: € 24,50  voor de gerechtjes en voor de wijn.

Even doorgeven dat je komt ( vóór 20 april) via

info@corvinowijnbeleving.nl of 06 20428903 (Cor Stal).

 

 Save the date::

 24 mei 2019: Plaats: Sotto Lounge en wijnkelder Ermelo

Walking Dinner Aspergewijnen en zomers rood met sterrenkok Wilco van den Baar

 

Drie sterrenkok Wilco van den Baar leidt u op verzoek ook nog rond in de wijnkelder. Als u alle beroemde chateaux hoort weet u: niet alleen sterrenkok ook wijnkenner!